Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe site, acceptati folosirea acestora!
 
Conditii de rezervari Regulile casei Termeni si conditii Sfaturi utile Schimb de lincuri  
Cazare pensiuni Harghita
Cazare vila Nagy Lak I.
Cazare vila Nagy Lak III, IV, V, VI, VII
 
HU  |  RO  |  EN
AUTOPREZENTARE
BARAJUL ZETEA
CURTEA
CAZARE CLADIRE PRINCIPALA
CAZARE CASUTE
CAZARE IARNA
PAGINA INTERACTIVA
PREZENTARE VIDEO
OFERTA DE PRETURI
LAST MINUTE
DISPONIBILITATE
GPS
ALBUM FOTO
PROGRAME
HANUL ARPAD HAZA
CARTEA DE OASPETI SCANATA
CARTEA DE OASPETI
CONTACT
Conditii de rezervari

Datele companiei:
Nagy Arpad Intreprindere Individuala, sediul: 535600 Odorheiu Secuiesc, str. Lacatusilor 5/10, judetul Harghita, Romania, codul de identificare fiscala: 22306737, numarul de inregistrare in Registrul Comertului: F19/418/17.03.2003. 
Administrator: Nagy Arpad, numarul actului de identitate: HR 543292

Responsabilitatea Intreprinderii Individuale Nagy Arpad:
Nagy Arpad I.I. efectueaza activitati de promovare prin intermediul paginii web http://www.cazareinharghita.ro in vederea promovarii casei de oaspeti Nagy Lak I, oferind informatii detaliate cu privire la ofertele si serviciile casei de oaspeti. Informeaza oaspetii cu privire la modificarile eventuale referitoare la unitatea de cazare rezervata. Asigura oaspetilor unitatea de cazare rezervata. Ne asumam responsabilitatea pentru exactitatea si realitatea serviciilor postate pe pagina web. 
In cazul in care inainte de plecare unitatea de cazare rezervata din orice motiv a devenit incapabila sa primeasca oaspeti sau au avut loc modificari in privinta serviciilor, vom informa oaspetii cu privire la aceste aspecte. Oaspetii nu sunt obligati sa accepte aceste modificari. Acestia pot opta pentru o alta unitate de cazare libera sau pot renunta la sejur. In acest caz rezervarea se anuleaza, iar avansul platit se returneaza integral. 
Oaspetii nu pot solicita despagubiri in cazul in care casa de oaspeti nu poate asigura conditiile contractate din motive imputabile acesteia (de exemplu in cazul incendiilor, catastrofelor naturale etc.). 
Oaspetii pot ocupa unitatea de cazare in stare curata si utilizabila. In cazul defectarii, deteriorarii mobilelor si echipamentelor, gazda are obligatia sa le repare de indata. 
La check-in oaspetii sunt obligati sa-si prezinte cardul de credit ca o garantie pentru acoperirea eventualelor pagube provocate si a serviciilor suplimentare solicitate in timpul sejurului. Oaspetii sunt obligati sa achite la fata locului pagubele eventuale provocate la unitatea de cazare. 
Unitatea de cazare poate fi ocupata in ziua sosirii de la ora 15 si trebuie parasita in ziua plecarii pana la ora 10. Gazda are dreptul sa-si completeze cerintele, insa in acest caz este obligat sa informeze oaspetii in prealabil cu privire la acestea!

Rezervarea prealabila a unitatii de cazare:
Cazarea poate fi rezervata in prealabil prin e-mail sau prin telefon si se pastreaza gratuit pana la termenul specificat de comun acord.

Rezervarea unitatii de cazare:

a.)
Rezervare concreta in cazul furnizarii datelor cardului Dvs. de credit! (16 numere + data de expirare) In acest caz dupa confirmarea rezervarii vom debita cardul cu 50% din tariful cazarii. Restul sumei (50%) precum si contravaloarea altor servicii se plateste la unitatea de cazare.

b.)
Rezervare concreta in cazul unui transfer bancar! In acest caz dupa confirmarea rezervarii aveti la dispozitie cateva zile (1-2 zile) sa ne transferati 50% din tariful total in unul dintre urmatoarele conturi bancare. Restul sumei (50%) se plateste la unitatea de cazare.

Numele institutiei bancare: RAIFFEISEN BANK, Agentia Odorheiu Secuiesc

Sediul bancii: 535600, str. Rakoczi, nr. 13, jud. Harghita

SWIFT: RZBR ROBU

Titular cont: Nagy Arpad Intreprindere Individuala

Cont bancar RON: RO54 RZBR 0000 0600 0370 6955

Cont bancar EUR: RO53 RZBR 0000 0600 1924 9283

In cazul transferului tariful se calculeaza conform cursului valutar mediu EURO - RON publicat de Banca Nationala a Romaniei in ziua transferului bancar. Vom proceda astfel si in cazul in care plata restului va avea loc in RON la fata locului!

Important: Pentru identificarea tranzactiei va rugam ca la transfer in cadrul rubricii de mentiuni sa specificati CODUL DE IDENTIFICARE furnizat la efectuarea rezervarii. 
Nu este necesara specificarea altor informatii si date in rubrica de mentiuni! (ca de exemplu avans, rezervare, numele casei de oaspeti, perioada, numarul persoanelor etc.).

Va rog sa ma anuntati in cazul in care ati efectuat plata avansului.De asemenea va rog sa pastrati ordinul de plata! Va multumesc anticipat pentru intelegere!

Important: Pentru emiterea facturii va rog sa imi furnizati cat mai curand urmatoarele date:
In cazul persoanelor fizice: nume si prenume, numarul actului de identitate, domiciliul.
sau
In cazul persoanelor juridice: denumirea societatii, codul de identificare fiscala, sediul.

Anularea rezervarilor:

Va rugam sa aveti in vedere ca suma trimisa pentru asigurarea rezervarii nu se returneaza!

Intreruperea vacantei:

Perioada rezervata trebuie achitata integral!

Asigurare storno de calatorie:

Deoarece in cazul nedorit al unei anulare de rezarvare, suma achitata pentru confirmarea rezervarii nu se returneaza, pentru siguranta dumneavoastra va sugeram sa incheiati o asigurare tip storno de calatorie. Astfel in cazul unei situatii neprevazute firma de asigurare va returna banii achitati.

Intreprinderea Individuala Nagy Arpad: 

Nagy Arpad

 
Cazare clasificata, pensiune turistica
Certificat de inmatriculare
Cazare clasificata, specializare turism si agroturism
Specializare in turism si agroturism
Clasificat la doua margarete
Cazare clasificata
 
Cuvinte cheie: conditii de rezervari, vila Nagy Lak II, rezervare cazare, cazare Harghita, rezervari locuri de cazare, informatii de turism, Nagy Arpad, judetul Harghita
Conditii de rezervari
Regulile casei
Termeni si conditii
Sfaturi utile
Schimb de lincuri
Autoprezentare
Barajul Zetea
Curtea
Cazare Cladire principala
Cazare Casute
Cazare iarna
Pagina interactiva
Prezentare video
Oferta de preturi
Last minute
Disponibilitate
GPS
Album foto
Programe
Hanul Arpad Haza
Cartea de oaspeti scanata
Cartea de oaspeti
Declaratie de confidentialitate
Contact
 
Cazare pensiuni Harghita
Cazare vila Nagy Lak I.
Cazare vila Nagy Lak III-VII.