Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe site, acceptati folosirea acestora!
 
Conditii de rezervari Regulile casei Termeni si conditii Sfaturi utile Schimb de lincuri  
Cazare pensiuni Harghita
Cazare vila Nagy Lak I.
Cazare vila Nagy Lak III, IV, V, VI, VII
 
HU  |  RO  |  EN
AUTOPREZENTARE
BARAJUL ZETEA
CURTEA
CAZARE CLADIRE PRINCIPALA
CAZARE CASUTE
CAZARE IARNA
PAGINA INTERACTIVA
PREZENTARE VIDEO
OFERTA DE PRETURI
LAST MINUTE
DISPONIBILITATE
GPS
ALBUM FOTO
PROGRAME
HANUL ARPAD HAZA
CARTEA DE OASPETI SCANATA
CARTEA DE OASPETI
CONTACT
Regulile casei de oaspeti:

- In ziua sosirii este necesara completarea formularului de inscriere! (formular standard al autoritatii turistice)

- Locurile de cazare le preluati in stare de curatenie impecabila.

- Este intezisa folosirea focului deschis in incaperi deoarece casele sunt construite in totalitate din lemn!

- Este interzisa aprinderea sobei prin transportarea jarului dintr-o soba intr-alta, provocand pericol de incendiu! (De mai multe ori jarul cade pe podeaua de lemn lasand urme!)

- Folosirea solutiilor lichide care ajuta la aprinderea focului in soba: ulei, petrol sau benzina sunt interzise deoarece pot produce explozii! (Daca din focul anterior ramane in soba jar si peste acesta turnam solutiile mai sus amintite se produce gaz care poate sa explodeze si poate provoca arsuri sau incendii.) Pentru aprinderea focului asiguram hartie, surcele si lemn.

- Cenusa provenita din vatra se aduna in galeata din tabla. Este interzisa aruncarea cenusei in tomberonul de gunoi deoarece apare riscul producerii unui incendiu!

- Se poate fuma doar in curte. Va rugam chistocurile sa le aruncati in scrumierele de ceramica!

- Este interzisa folosirea sobei de teracota pentru uscarea hainelor! Rufele uitate pe soba se pot aprinde sau se pot topi.

- Este interzisa acoperirea radiatoarelor electrice pentru ca acestea se pot infierbanta prea tare, in consecinta rezistenta din interior se arde! Penru uscarea rufelor spalate asiguram sfori si uscatoare.

- Pentru siguranta D.-voastra va rugam sa inchideti buteliile de gaz dupa folosirea lor!

- In cursul zilei daca plecati de la cazare va rugam sa inchideti ferestrele. In cursul furtunilor de vara, apa de ploaie inunda podeaua din lemn, care se deterioreaza curbandu-se! In cazul in care dupa plecarea dumneavoastra observam ferestre ramase deschise, ne rezervam dreptul de a intra in cladire pentru a o inchide!

- In casa de oaspeti Nagy Lak I acceptam si animale de companie, care sunt deprinse sa pastreze curatenia, care nu rod covoarele, nu zgarie mobilierul. Va rugam sa nu lasati in casa animalele de companie nesupravegheate. In aces caz - vrand sa iasa din incaperea straina lui - si cel mai bland catelus poate provoca daune usii.

- Rugam oaspetii, prieteni ai animalelor, daca vor sa hraneasca cainii maidanezi si pisicile, sa o faca in afara gardului. Din aceasta cauza va rugam frumos sa inchideti poarta de la intrare.

- Rugam respectuos ca sa colectati gunoiul menajer in mod selectiv. Sticla, flaconul si cutiile metalice pot fi puse in cosuri separate.

- Apa de la robinet este potabila (este verificata de autoritati). Apa de la fantana poate fi folosita pentru racirea bauturilor, spalarea mainilor, stropire etc. dar nu este potabila.

- Pentru bancile si scaunele aflate in curte, gasiti bureti si covorase in cladirea situata langa casa de oaspeti. Tot acolo gasiti paturi pe care puteti sa le puneti pe iarba. Cuverturile si paturile aflate in casa de oaspeti va rugam sa nu le folositi afara!

- Va rugam pastrati linistea! Nu este acceptata folosirea niciunui fel de instalatie muzicala in curte. Este permis cantatul sau folosirea instrumentelor muzicale (ex. vioara, chitara, muzicuta etc.)

- Va suntem recunoscatori daca ne atrageti atentia asupra oricarei defectiuni (ex. daca picura robinetele, scartaie usa sau nu se inchide etc.).

- Va rugam sa pastrati locul de cazare si mobilierul in forma initiala.

- Daunele provocate la locul de cazare trebuie rezolvate pe loc. Nu cerem despagubiri pentru lucrurile date in folosinta care se strica sau se sparg in timpul folosirii lor. Si in acest caz va rugam anuntati-ne ca sa le putem repara cat mai repede.

- Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii!

Va multumim frumos pentru atentia si intelegerea acordata!

Va dorim sedere placuta!

 
Cuvinte cheie: regulile de cazare, cazare la vila Nagy Lak II, informatii de turism si de cazare, casa de oaspeti, pensiune turistica Harghita, cazare la munte, spatiu de cazare, conditii de cazare
Conditii de rezervari
Regulile casei
Termeni si conditii
Sfaturi utile
Schimb de lincuri
Autoprezentare
Barajul Zetea
Curtea
Cazare Cladire principala
Cazare Casute
Cazare iarna
Pagina interactiva
Prezentare video
Oferta de preturi
Last minute
Disponibilitate
GPS
Album foto
Programe
Hanul Arpad Haza
Cartea de oaspeti scanata
Cartea de oaspeti
Declaratie de confidentialitate
Contact
 
Cazare pensiuni Harghita
Cazare vila Nagy Lak I.
Cazare vila Nagy Lak III-VII.